O Meni in Umetnosti

O Meni_Katja Vresk

Proces

Zame so slike moj drugi materni jezik, ki ga govorim. Vsaka barva, slika in oblika mi je enko kot če bi izgovarjala besedo za besedo. 

Trenutno ustvarjam tri stalne umetniške zbirke:

  • Umetniška zbirka Like A Virgin
  • Abstraktne in Energijske slike
  • Velikonočni kavni program

Na volj pa so tudi ostale umentiške storitve po naročilu in programi unikatnega grafičnega oblikovanja za podjetja.

Filozofija

Vsak oseba in vsaka stvar ima svojo zgodbo. Tudi, če je to kamen! Iz česa je sestavljen, kje je bil, kje je sedaj. Zato tako izgleda.

Tudi moje slike imajo svoje zgodbo. Zato tako izgledajo. Poglejte kako je nastajala ilustracija Ditke, enajste iz umetniške zbirke Like A Virigin:

Katja Vresk in ilustracija Neže na tot torbici iz organskega bombaža

Kdo je Katja

Še pride…

Z veseljem bi se povezala tudi z vami! Pišite mi na katja(at)vresk.com ali pa se povežite z mano na družbenih omrežjih:

Storitve

Galerija trgovina

Ponesite si umetnost med svoje aktivnosti v življenju. V galeriji trgovini lahko že izbirate med ilustracijami zbirke Like A Virgin, ki vas spremljajo na naslovnicah, torbicah in majičkah.

Izdelava kavnih pirhov

Naročite si lahko en ali več unikatnih spihanih pisanic, ki v velikonočnih praznikih krasijo vašo oljčno vejico. Primerno za osebna ali protokolna darila. Naročil v mesecu pred veliko nočjo ne sprejemam. Število naročil je omejeno.

Izbor energijskih slik

Vsaka misel, čustvo ima svojo energijo, svojo snov. Vsaka snov ima svojo oliko, svojo sliko. Kako ta snov zgleda vidite v energijskih slikah. Potrebujete, da vas misel ali čustvo podpira v prostoru, izberete si katero izmed energijskih slik.

Slikanje po naročilu

Potrebujete poseben slike prva za vaš prostor, dom, hotel, pisarno? Slikanje po naročilu zajema tudi pogovor o motivu in opcija je tudi obisk prostora in svetovanje.

Ekskluzivno oblikovanje logotipov

Vaša zgodba ima unikatne oblike. Skozi proces vas vodim k izražanju, skozi katere izluščim vam unikatno obliko. Za vse tiste, ki potrebujete zares profesionalen in unikaten logo. Ki se prilega tako produktom kot tiskanim in digitalnim promocijskim materialom, dobro izstopa hkrati pa ne ovira vašega marketinškega sporočila.